Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπανούλης: «Για τον Νταή και όλους όσους χάθηκαν με το ελικόπτερο»

Σπανούλης: «Για τον Νταή και όλους όσους χάθηκαν με το ελικόπτερο»
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 - 23:27

Στους λόγους που ήθελε περισσότερο τη σημερινή (30/1) νίκη κόντρα στη Μπασκόνια, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά το ματς στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς στο ΣΕΦ, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη τόσο του Αντώνη Νταή όσο και εκείνων που «έφυγαν» στο μοιραίο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: «Λατρεύω το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου μετά την οικογένειά μου. Ηταν μια ομαδική νίκη σήμερα. Είχαμε έξτρα κίνητρο σήμερα μιας και ο δικός μας άνθρωπος ο Αντώνης Νταής έφυγε. Θέλαμε να τον τιμήσουμε. Καλός φίλος... Ηταν και τα όσα δυσάρεστα όσα έγιναν με τον Κόμπι, την κόρη του, τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο. Νιώθω πολύ άσχημα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες... Ήταν ένας έξτρα λόγος για να παίξουμε μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

Έκανε το καθήκον του...

Έκανε το καθήκον του...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 80-70 της Μπασκόνια και πήγε στο 9-13 στην Ευρωλίγκα, με τον Ρούμπιτ να «λάμπει», τον Έλις να είναι θετικότατος στο ντεμπούτο του και τον Χαραλαμπόπουλο να… τρομάζει κόσμο.

Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος...

Τραυματίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος...

Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, του Ολυμπιακός-Μπασκόνια στο ΣΕΦ, ο Χαραλαμπόπουλος υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε για τα αποδυτήρια...