Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλις: «Είμαι... πεινασμένος για περισσότερα!»

Έλις: «Είμαι... πεινασμένος για περισσότερα!»
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 - 23:41

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα έκανε ο Οκτάβιους Έλις! Ο νέος σέντερ του Θρύλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπασκόνια, στις δηλώσεις του τόνισε, ότι είναι πολύ διαφορετικό το επίπεδο της διοργάνωσης, μιας και σε αυτή αγωνίζονται θρύλοι.

Παράλληλα, ανέφερε ότι είναι αρκετά «πεινασμένος», ώστε να συνεχίσει να δουλεύει και να πετύχει πράγματα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: «Είμαι πεινασμένος για περισσότερα. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να έρθω αύριο για προπόνηση, για να δουλέψω κι άλλο. Στην Ευρωλίγκα είναι διαφορετικό ακόμη και να περπατάς! Παίζουν θρύλοι εδώ.

Οι προπονητές μου είπανε να βγω και να παίξω όπως ξέρω. Να προστατέψω το καλάθι μας, να παλεύω για κάθε μπάλα. Όταν κάρφωσα προς το τέλος του αγώνα έβγαλα μια κραυγή σαν να βγήκε η πίεση. Είναι όμως και ο τρόπος που παίζω, όταν κάνω κάτι θετικό, μου αρέσει να το εκφράζω».

Διαβάστε επίσης

Έκανε το καθήκον του...

Έκανε το καθήκον του...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 80-70 της Μπασκόνια και πήγε στο 9-13 στην Ευρωλίγκα, με τον Ρούμπιτ να «λάμπει», τον Έλις να είναι θετικότατος στο ντεμπούτο του και τον Χαραλαμπόπουλο να… τρομάζει κόσμο.