Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία οικονομική εκκρεμότητα, όλα στην ώρα τους!

Καμία οικονομική εκκρεμότητα, όλα στην ώρα τους!
Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 - 15:41
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Απόφαση-ποινή έβγαλε η Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, χωρίς να εξηγεί το σκεπτικό της απόφασης και τους λόγους που τιμωρεί τους «ερυθρόλευκους», παρά αναφέρει ληξιπρόθεσμες οφειλές, ενώ η απόφαση πήγε πρώτα στα media και μετά στην πειραϊκή ΚΑΕ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως…

Η Ευρωλίγκα κοινοποίησε αυτή την απόφαση…

«Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης παραπέμπει τον Ολυμπιακό στην Οικονομική Επιτροπή (Financial Panel) για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης συμμόρφωσης του συλλόγου με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR).

Η διαδικασία άνοιξε με βάση τη φερόμενη παράβαση ληξιπρόθεσμων οικονομικών υποχρεώσεων, παραλείποντας να δώσει πληροφορίες και μη εκπλήρωσης των συμφωνηθέντων Σχεδίων Συμμόρφωσης (Compliance Plans), σύμφωνα με τα Άρθρα 32α, δ και ε του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται σε διάστημα 30 ημερών, όταν και ολοκληρωθεί όλη η ανταλλαγή εγγράφων.

Από την Οικονομική Επιτροπή έχει επιβληθεί ένα προσωρινό μέτρο, το οποίο απαγορεύει στον Ολυμπιακό να αποκτήσει νέους παίκτες ή προπονητές, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση».

Είναι κάτι γενικό και αόριστο και αναφέρει μόνο το άρθρο. Όσοι επικοινώνησαν δε με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας ανέφεραν «δεν μπορούμε να σας πούμε».

Ο Ολυμπιακός φυσικά, ο οποίος πρώτα είδε στα media την απόφαση και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία η απόφαση από την Ευρωλίγκα έχει επικοινωνήσει ήδη και περιμένει να τους πουν συγκεκριμένα πως, χρωστάτε στον τάδε παίκτη ή αργήσατε να πληρώσατε αυτόν.

Όπως τονίζουν στο μεγάλο Λιμάνι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και είναι όλα τακτοποιημένα ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Γι αυτό τον λόγο εξεπλάγησαν. Δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Διαβάστε επίσης

Η σούπερ εμφάνιση του Ρούμπιτ! (video)

Η σούπερ εμφάνιση του Ρούμπιτ! (video)

Δείτε σε βίντεο που ανάρτησε η Ευρωλίγκα, στα social media, την εκπληκτική εμφάνιση του Αμερικανού, στο χθεσινό (30/1) Ολυμπιακός-Μπασκόνια στο ΣΕΦ...