Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ρότσεστι, εξετάσεις ο Σπανούλης...

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ρότσεστι, εξετάσεις ο Σπανούλης...
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 - 22:29

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο το ματς στο Κάουνας. Και μάλιστα με… κάτω τα χέρια, δυστυχώς. Η ομάδα δεν έδειξε καλή εικόνα, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο της πρόβλημα. Έχασε και Ρότσεστι, αλλά και Σπανούλη. Ο Αμερικανός βγήκε με πρόβλημα στη γάμπα και ο Σπανούλης με ενοχλήσεις χαμηλά, στον αστράγαλο.

Αυτή τη στιγμή και τα δύο συμβάντα ανησυχούν τον Μπαρτζώκα, όμως για τον Αμερικανό ειδικά ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός, ώστε να τον κρατήσει εκτός, ακόμη και για… 3-4 εβδομάδες. Το πρόβλημα στον αστράγαλο του Σπανούλη μπορεί να δημιουργήσει έναν ακόμη πονοκέφαλο στον Μπαρτζώκα…

Κανείς δεν προτρέχει στον Ολυμπιακό, περιμένουν πρώτα τις εξετάσεις και βλέπουμε. Ο Αμερικανός μπήκε στα πιτς, όμως ο Σπανούλης δεν είναι σίγουρος και θα δούμε. Κάθε άλλο. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις (μαγνητική την Τετάρτη) και θα υπάρξουν νεότερα. Αυτό τόνισε ο Γιώργος Μποζίκας μετά το ματς, για τον Kill Bill.

Διαβάστε επίσης

Σαν να μην πάτησε στο παρκέ!

Σαν να μην πάτησε στο παρκέ!

Ο Ολυμπιακός άντεξε για τρία λεπτά στο ματς με τη Ζαλγκίρις, με τους Λιθουανούς να κερδίζουν τελικά με 94-69. Με 8 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι «ερυθρόλευκοι». Ντεμπούτο για Νικολαϊδη.