Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ανιψιός του Ιβάν «μπαίνει» στην ΤΣΣΚΑ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ανιψιός του Ιβάν «μπαίνει» στην ΤΣΣΚΑ...
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 - 11:37

Αν υπάρχει η εμπειρία, όλα γίνονται. Οι εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ είναι ραγδαίες μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Βατούτιν είδε μια ακόμη χρονιά, να πετάει εκατομμύρια ρούβλια και να μην έχουν αντίκρισμα. Χάνει δύο φορές από τον Ολυμπιακό των τόσων προβλημάτων. Σκασμένος, δεν άντεξε να δει μια ακόμη ήττα από τους Πειραιώτες και προχωρά σε άμεσες αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ρώσοι συνεργάτες του, τον έπεισαν να έρθει σε επαφές με τον ανιψιό του Ιβάν. Δείχνει αποφασισμένος να «μπει» στην ΤΣΣΚΑ. Και στην ΤΣΣΚΑ για την ακρίβεια.

Το ποσό στο οποίο θα κλείσει το deal, δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχονται από τη Μόσχα, καταλυτικό ρόλο στις συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα, έπαιξαν γκαρσόνια από την περιοχή του Ροστόφ. Πλέον ζουν και εργάζονται στη Μόσχα, ωστόσο δείχνουν αποφασισμένα να βοηθήσουν.

«Ο ανιψιός ξέρει πως να πολεμήσετε τον Ολυμπιακό, θα σας εξηγήσουν πως γίνεται η δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια στον ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ που πλέον ψάχνει συμπαίχτη.

Θα σας ενημερώσουμε με νεότερο ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Θέση δεν έχει πάρει ακόμη ο ανιψιός. Άλλωστε του αρέσει να λειτουργεί παρασκηνιακά. Να μην εμφανίζεται δημοσίως και να είναι ο τύπος που κλείνει τις δουλειές. Δεν αποκλείεται αν τα πουρμπουάρ αυτής της εβδομάδας ήταν πολλά, να προχωρήσει και σε άλλη επένδυση.

Οι φίλοι του από το Ροστόφ, τον έχουν ενημερώσει για ένα «Σαλέ» που υπάρχει προς πώληση και που διέμενε η αποστολή της ΤΣΣΚΑ στις εντός έδρας αναμετρήσεις.
Περισσότερα, σε επόμενο ρεπορτάζ...

Διαβάστε επίσης

Ηγέτης «Παπ», βγήκε... μπροστά! (video)

Ηγέτης «Παπ», βγήκε... μπροστά! (video)

Σε μία δύσκολη στιγμή, με πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο Παπανικολάου, δήλωσε παρών και με ηγετική εμφάνιση οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα...