Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ONE Team με «Παπ», Σάσα, Κόνιαρη και Πολ! (video + photos)

ONE Team με «Παπ», Σάσα, Κόνιαρη και Πολ! (video + photos)
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 - 14:04

Πάντα κοντά στην ONE Team ο Ολυμπιακός. Πάντα κοντά στα παιδιά, που λατρεύουν τον Θρύλο! Μετά από μια κουραστική, αλλά άκρως διασκεδαστική και διδακτική προπόνηση υπό τις οδηγίες των πρεσβευτών του Ολυμπιακού στο πρόγραμμα ONE Team της Ευρωλίγκας, Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ, οι αθλητές μας έκοψαν την πρωτοχονιάτικη πίτα, παρουσία δύο ακόμη ‘ερυθρόλευκων’!

Ο λόγος για τους Μπράντον Πολ και Αντώνη Κόνιαρη, οι οποίοι είναι πλέον συχνοί... επισκέπτες στις προπονήσεις του ONE Team (μάλιστα ο Αμερικανός φόργουορντ είχε εκτελέσει στις γιορτές χρέη Άγιου Βασίλη!).

Όσον αφορά στον τυχερό που έπεσε το φλουρί, πήρε ως δώρο μια υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας μας φανέλα του Κώστα Παπανικολάου.

Δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο:

Και ΕΔΩ φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης

Φιλικό κόντρα στο Λαύριο

Φιλικό κόντρα στο Λαύριο

Να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό προσπαθεί ο Ολυμπιακός που έκλεισε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Λαύριο την Παρασκευή (14/2) στο ΣΕΦ, κεκλεισμένων των θυρών.

Το #mexritelous συνεχίζεται…

Το #mexritelous συνεχίζεται…

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να πει ΄τέλος’ στη ‘μάστιγα’ του ελληνικού μπάσκετ. Από τότε, τίποτα δεν είναι το ίδιο…