Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τρομερά δύσκολη θέση με Βιλερμπάν

Σε τρομερά δύσκολη θέση με Βιλερμπάν
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 - 18:27

Η απρόσμενη απουσία της… τελευταίας στιγμής, στον Ολυμπιακό, ακούει στο όνομα ‘Μπράντον Πολ’. Ο Αμερικανός είναι με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο και έτσι δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν σταματά εκεί, για τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσει 10 παίκτες, για το εν λόγω ματς, αφού σε διαφορετική περίπτωση έχει κυρώσεις, από τη διοργανώτρια αρχή και δη μηδενισμό, στο ματς. υπάρχει κανονισμός της Euroleague που απαγορεύει σε ομάδες να δηλώσει 9 παίκτες για αγώνα. Θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε 10.

Σε αυτή την περίπτωση, οι ‘ερυθρόλευκοι’ αναμένεται να δηλώσουν είτε τον ανέτοιμο Ποκουσέφσκι, είτε τον επίσης αδύνατο να βοηθήσει, Ρότσεστι. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Νέα ατυχία για τον Ολυμπιακό...

Νέα ατυχία για τον Ολυμπιακό...

Αμφίβολος για το μεθαυριανό (20/2) ματς των Πειραιωτών με την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα, ο Μπράντον Πολ, εξαιτίας υψηλού πυρετού...

Γίνεται «90άρης» ο Μαρτίνς στο Λιμάνι!

Γίνεται «90άρης» ο Μαρτίνς στο Λιμάνι!

Ιδιαίτερο είναι για τον Πορτογάλο τεχνικό το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ (20/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Europa League. Και αυτό, διότι θα καθίσει στον πάγκο του Θρύλου για 90ή φορά...