Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικολαΐδης: «Είμαι χαρούμενος, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε»

Νικολαΐδης: «Είμαι χαρούμενος, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε»
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 - 23:27

Στην προσπάθεια του να κάνει το καλύτερο δυνατό και να προσφέρει στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.

Ο νεαρός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και πως μετρά περισσότερο η νίκη και πως πρέπει να προσπαθούν συνεχώς σε κάθε ματς για το καλύτερο.

Αναλυτικά:

«Η ατμόσφαιρα ήταν «μαγική», ήταν πολύ όμορφα. Έπαιξα και έκανα αυτά για να βοηθήσω την ομάδα. Το σημαντικό είναι πως νικήσαμε και πετύχαμε μια ακόμα νίκη. Ο πατέρας μου θα είδε. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος. Έκανα κάποια λάθη, αλλά προσπάθησα να τα διορθώσω μέσα από την άμυνα για να μην ζημιώσω την ομάδα.

Είμαστε εδώ καθημερινά και ο κόουτς μου είπε πως μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσω μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε μαχητές και να δώσουμε ό,τι έχουμε. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, δύσκολοι αντίπαλοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να νικήσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Διαβάστε επίσης

Φιλικό ενόψει... Μακάμπι ο Ολυμπιακός!

Φιλικό ενόψει... Μακάμπι ο Ολυμπιακός!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, για το κρίσιμο ματς (27/2) με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο Ισραήλ, για την Ευρωλίγκα, οι Πειραιώτες θα δώσει την Κυριακή (23/2) φιλικό με τον Ήφαιστο, στο ΣΕΦ...

Διάστρεμμα ο Μιλουτίνοφ

Διάστρεμμα ο Μιλουτίνοφ

Καθησυχαστικές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς κάνουν λόγο για διάστρεμμα

Νίκησε προβλήματα και Βιλερμπάν ο Θρύλος!

Νίκησε προβλήματα και Βιλερμπάν ο Θρύλος!

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ειδικά σε τρεις περιόδους, ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων επικράτησε με 77-68 της Βιλερμπάν και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ.