Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

One Team: Η συνεργασία με την ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ

One Team: Η συνεργασία με την ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 12:42

Η οικογένεια του ONE TEAM μεγάλωσε! Στο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού και της Euroleague προστέθηκε μια ακόμη ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ!

Η ΑΜΚΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ (www.exelixizois.org) ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2018, με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), και απευθύνεται σε ανήλικoυς/ες και ενήλικες της εφηβικής ή μετεφηβικής ηλικίας προερχόμενων από οποιοδήποτε ίδρυμα κλειστής παιδικής προστασίας. Αποστολή της ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ είναι να βοηθήσει στην φροντίδα των εφήβων ηλικίας 12-17 και να στηρίξει τους νέους ηλικίας 18-25 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα ΟΝΕ ΤΕΑΜ λαμβάνουν μέρος 11 κορίτσια, τα οποία ζουν και μεγαλώνουν σε κλειστό ίδρυμα παιδικής προστασίας. Στόχος μας είναι, διά της αθλητικής εκπαίδευσης, να συμβάλουμε ώστε να ενδυναμώσουν το σώμα, το μυαλό και την προσωπικότητά τους.

Στο πλευρό των νέων αθλητριών μας θα βρίσκονται φυσικά και οι πρεσβευτές μας στο πρόγραμμα του ΟΝΕ Team, Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ.

Διαβάστε επίσης

Νικολαΐδης: «Δέος…»

Νικολαΐδης: «Δέος…»

Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για τα συναισθήματά του, όταν πατά το παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.