Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίθεση στους διαιτητές του ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα!

Επίθεση στους διαιτητές του ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα!
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 12:58

Λίγη ώρα μετά τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, με την Μπαρτσελόνα, για την Ευρωλίγκα, στο ΟΑΚΑ, άγνωστοι επιτέθηκαν στους διαιτητές του αγώνα! Οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, Λουίτζι Λαμόνικα, Νταμίρ Γιαβόρ και Εμίν Μόγκουλκοτς επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί, μαζί με τον Νίκο Πιτσίλκα, παρατηρητή διαιτησίας. Περίπου 5 χλμ. μακριά από το γήπεδο, όμως, δέχθηκαν επίθεση στο ταξί, στο οποίο επέβαιναν!

Άγνωστοι με μηχανή έσπασαν το πίσω τζάμι στο ταξί και τραυμάτισαν ελαφρά τον Λαμόνικα. Ο Ιταλός διαιτητής διακομίστηκε στο «Υγεία» και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Στο σημείο, όπου έλαβε χώρα η επίθεση, έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και πήρε καταθέσεις, ενώ άνοιξε φάκελος για την υπόθεση. Παρόνοτες ήταν, από τα πρώτα λεπτά κιόλας, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, καθώς και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας της Ευρωλίγκας, Θάλεια Μήτση.

Οι τρεις διαιτητές αναχώρησαν για την πατρίδα τους, αφού μετέβησαν με συνοδεία αστυνομικών, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διαβάστε επίσης

Νικολαΐδης: «Δέος…»

Νικολαΐδης: «Δέος…»

Ο νεαρός γκαρντ μίλησε για τα συναισθήματά του, όταν πατά το παρκέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.