Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόγκουλκοτς: «Έχει λογική να σκεφτεί κανείς ότι ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Μόγκουλκοτς: «Έχει λογική να σκεφτεί κανείς ότι ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού»
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 15:04

Για την επίθεση που δέχθηκαν χθες το βράδυ, μετά το ματς του ΠΑΟ με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, ρέφερι της αναμέτρησης, μίλησε ο Τούρκος διαιτητής Εμίν Μόγκολκοτς. «Έγινε μια επίθεση στο ταξί που μας μετέφερε. Χτύπησαν το πίσω τζάμι και το έσπασαν. Τα θραύσματα έπεσαν στο πρόσωπο του Λαμόνικα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Αιμορράγησε σε αρκετά σημεία. Εγώ ήμουν στη μέση και δεν τραυματίστηκα. Πήγαμε στο νοσοκομείο λόγω των τραυματισμών του Λαμόνικα και αμέσως μετά καταθέσαμε στην αστυνομία και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μας», ανέφερε αρχικά, για να προσθέσει:

«Δεν έχουμε ιδέα ποιοι μας επιτέθηκαν. Η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δράστες δεν είχε πινακίδες και εκείνοι φορούσαν κουκούλες. Εμείς δεν είδαμε τίποτα, οπότε δεν θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Όμως κρίνοντας από την πόλη που ήμασταν, έχει λογική να σκεφτεί κανείς πως οι δράστες ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Προφανώς δεν ξέρουμε ποιοι είναι».

Όσο για το αν είχε γίνει αποδέκτης εχθρικής συμπεριφοράς στη διάρκεια της αναμέτρησης, είπε: «Στη διάρκεια του αγώνα έγινε ό,τι σε κάθε αγώνα. Ακόμη και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν αντέδρασαν εναντίον μας».

Διαβάστε επίσης

Ο Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε...

Ο Λαμόνικα για την επίθεση που δέχθηκε...

Για την επίθεση που δέχθηκαν χθες (21/2) ο ίδιος και οι συνάδελφοί του, μετά το ματς στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα, για την Ευρωλίγκα, τοποθετήθηκε ο Ιταλός διαιτητής...