Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφαιρόπουλος: «Δεν γίνεται να υποτιμήσουμε…»

Σφαιρόπουλος: «Δεν γίνεται να υποτιμήσουμε…»
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 19:52

Ο Ολυμπιακός έχει αύριο ένα πολύ δύσκολο, όσο και σημαντικό ματς, το οποίο θα πρέπει να παλέψει να κερδίσει, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Ο λόγος για τη «μάχη» με τη Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος, πρώην του Θρύλου και νυν της Μακάμπι, μίλησε για το ματς και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι σημαντικό να παίξουμε με ενέργεια και να διατηρήσουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Στην Euroleague αν δεν παίξεις καλά, θα ηττηθείς. Ο Ολυμπιακός έχει αθλητικούς παίκτες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Για το ιατρικό δελτίο της ομάδας του: «Ο Ταρίκ Μπλακ δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει ακριβώς. Θα γνωρίζουμε περισσότερα αφού αρχίσει να προπονείται ξανά μαζί μας. Οι γιατροί θα αποφασίσουν πότε θα είναι έτοιμος. Ο Ζούσμαν θα είναι έτοιμος να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κουίνσι Έισι.

Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με αυτό το ρόστερ μέχρι τέλους, μαζί με τον Ταρίκ και θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι δύο παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς θα είναι έτοιμοι. Θα τους βάλουμε στο ρόστερ για να βοηθήσουν τους υπόλοιπους και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προετοιμάζεται η Μακάμπι: «Η προετοιμασία μας είναι η ίδια. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το στυλ του. Ήταν σημαντική για εκείνον η συνεργασία Σπανούλη - Μιλουτίνοφ. Τώρα παίζει διαφορετικά. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου έκαναν step up και έδειξαν ότι έχουν εμπειρία και ποιότητα.

Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν από το ρόστερ τους. Ακόμα και ο νεαρός παίκτης τους, ο 17χρονος Νικολαΐδης, ήταν πολύ θετικός απέναντι στη Βιλερμπάν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε κάθε παίκτη του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης