Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προφυλάξτε την ομάδα»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προφυλάξτε την ομάδα»
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020 - 19:47

Εντέλει... δίνει το παρών στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε κίνηση για να αποτρέψει την άφιξη του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων» στο ΣΕΦ, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, αφού «η Ευρωλίγκα μας ενημέρωσε ότι αναγνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ότι έχει το δικαίωμα να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, παρότι ο ίδιος δηλώνει απλός φίλαθλος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με την φωνή του και μόνο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Ευρωλίγκα μας ενημέρωσε ότι αναγνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ότι έχει το δικαίωμα να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, παρότι ο ίδιος δηλώνει απλός φίλαθλος.

Κατόπιν τούτου, ζητούμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να προφυλάξει την ομάδα και να μην απαντήσει στις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του.

Προστατεύστε την ομάδα μας και οδηγείστε τους παίκτες μας στη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Με τέτοιο μπλουζάκι… (photos)

Με τέτοιο μπλουζάκι… (photos)

… ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με προκλητικό t-shirt στο ΣΕΦ. Γι’ αυτό η ΚΑΕ δεν ήθελε να έρθει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΠΑΟ.

ΚΑΕ: «Να μην έρθει στο ΣΕΦ»

ΚΑΕ: «Να μην έρθει στο ΣΕΦ»

Η Διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού ζήτησε από εισαγγελέα και αστυνομία να μην επιτρέψουν την είσοδο, στο ΣΕΦ, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.