Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να μην υποτιμούσαν τον Ολυμπιακό…

Που να μην υποτιμούσαν τον Ολυμπιακό…
Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020 - 18:06

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε το Βράδυ της Τρίτης στο ΣΕΦ, φορώντας ένα t-shirt που έδειχνε τον εαυτό το να στέλνει φιλάκια και από πάνω αναγραφόταν η ημερομηνία 13/2, οπότε το 2019 ο Ολυμπιακός έφυγε από το ματς στο ΟΑΚΑ και άρχισε, ουσιαστικά το #mexritelous και τη «μάχη» κατά του «συστήματος» στο ελληνικό μπάσκετ.

Μία κίνηση, από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ, η οποία δήλωνε σαφώς ότι… υποτιμά και δεν υπολογίζει τον Ολυμπιακό, βλέποντάς τον ως υποδεέστερο, αφού από αυτή την ιστορία με το #mexritelous ο Θρύλος δεν παίζει στην Α1, αλλά στην Α2, με την αναπτυξιακή του ομάδα.

Παρόλα αυτά, η κανονική ομάδα του Ολυμπιακού, εκείνη η οποία συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και προσπαθεί να μπει στην οκτάδα και τα πλέι οφ, νίκησε καθαρά και ξάστερα (και όχι… εξάστερα) τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι είναι μία καλύτερη ομάδα. Από χθες, λοιπόν, ο επίσημος Παναθηναϊκός, αλλά και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχουν γυρίσει τον κόσμο… ανάποδα.

Ανακοινώσεις, καταγγελίες, επιστολή στον πρωθυπουργό για διαμαρτυρία και… άλλα τέτοια. Κινήσεις οι οποίες μοιάζουν να μην έχουν καμία ουσία, αλλά θέλουν μόνο να σηκώσουν σκόνη και να πάρουν το ενδιαφέρον από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας των «πρασίνων», οι οποίοι απλώς δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ΣΕΦ…

Που να μην τον υποτιμούσαν κιόλας, τον Ολυμπιακό…

Διαβάστε επίσης

Θέλετε να το ζήσετε ξανά;! (video)

Θέλετε να το ζήσετε ξανά;! (video)

Δεν… χορτάσατε την τρομερή νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ, στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα; Δείτε την από… άλλη οπτική γωνία…