Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολα τα πράγματα στο Μιλάνο (photo)

Δύσκολα τα πράγματα στο Μιλάνο (photo)
Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020 - 09:43

Δύσκολα βάζει στην Ευρωλίγκας, αλλά και στις ιταλικές αρχές, ο κορωναϊός, ο οποίος δείχνει να είναι σε έξαρση, στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, αυτό δείχνει να επηρεάζει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει εκεί την προσεχή Πέμπτη και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, με την Αρμάνι. Το ματς, αυτή τη στιγμή είναι στον… αέρα, αφού κανείς δεν ξέρει τι και πως, με τον ιό, ο οποίος έχει προσβάλλει πολλούς συνανθρώπους μας στην Ιταλία.

«Ολόκληρη περιοχή της Λομβαρδίας και 11 ακόμη επαρχίες μπήκαν σε “κόκκινο συναγερμό” εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού στην Ιταλία. Η είσοδος ή έξοδος από την περιοχή γίνεται μόνο είτε για πολύ σοβαρούς λόγους, είτε για λόγους που δεν ακυρώνονται. Πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα διεξαχθούν αγώνες εκεί», ανέφερε στο Twitter ο Εμιλιάνο Κάρκια του «Sportando».

Κανείς δεν ξέρει εάν το ματς θα γίνει εκεί, ή σε άλλη χώρα και πότε. Το Βίρτους Μπολόνια - Νταρουσάφακα, πολύ πρόσφατα, διεξήχθη στο Βελιγράδι, λόγου χάρη. Αναμένεται η θέση της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Ξέρεις από… μπάσκετ;

Ξέρεις από… μπάσκετ;

Άγριο κράξιμο στο -χαρισμένο- Παλατάκι, από τους παοκτζήδες, προς την ομάδα μπάσκετ. Κατά τα άλλα… πείτε μας για τον Ολυμπιακό και την… Α2!