Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟ να μην πάει σε ακόμη ένα Final-4;

Και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟ να μην πάει σε ακόμη ένα Final-4;
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 - 11:41

Προσωρινό «στοπ» έχει μπει στην Ευρωλίγκα, λόγω κορονοϊού. Η διοργανώτρια αρχή έχει κάνει παύση στην εξέλιξη της σεζόν, με τις πληροφορίες για το μέλλον να αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Λογικό, αφού και η ανθρωπότητα παρακολουθεί μουδιασμένη την εξάπλωση του ιού και ουδείς είναι σε θέση να προβλέψει το μέλλον.

Νεότερες πληροφορίες, σχετικά με το θέμα και το μέλλον του ευρωπαϊκού, διασυλλογικού μπάσκετ, θέλουν τον Μπερτομέου να εξετάσει το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής της διοργάνωσης. Το πρώτο deadline ήταν για τις 11 Απριλίου, όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μπορέσουν να επανεκκινήσουν τότε, τα παιχνίδια. Μεγάλο πρόβλημα είναι, φυσικά, η κατάσταση των παικτών, οι οποίοι μένοντας εκτός δράσης για τόσο μεγάλο διάστημα, δεν θα είναι εύκολο να επανέλθουν σε ρυθμό.

Όλα αυτά οδηγούν στη σκέψη για οριστική διακοπή της Ευρωλίγκας, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό μακριά από τη δυνατότητα να μην πάει σε ακόμη ένα Final 4. Προβληματισμός στις τάξεις του «εξασφύριχτρου», ο οποίος με τον Ρικ Πιτίνο να είναι και να μην είναι στον πάγκο του, ετοιμαζόταν να μην πάει σε ακόμη μία τελική φάση της διοργάνωσης, συνεχίζοντας το σπουδαίο σερί του…

Διαβάστε επίσης

Ο Λάρκιν αποθέωσε Θρύλο! (photo)

Ο Λάρκιν αποθέωσε Θρύλο! (photo)

Ο Αμερικανός της Εφές χειροκρότησε την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να δώσει άδεια στους ξένους παίκτες, προκειμένου να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.