Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμινάριο από τον κόουτς Σφαιρόπουλο!

Σεμινάριο από τον κόουτς Σφαιρόπουλο!
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 - 23:52

O Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάρια. Στο πρώτο από αυτά, μάλιστα, την προσεχή Δευτέρα (30/3), θα μιλήσει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος, από το Τελ Αβίβ, όπου βρίσκεται!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

«'Μένουμε σπίτι', κάνουμε το χρέος μας, αλλά παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επιμορφωθούμε. Ο ΣΕΠΚ επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάρια του, ξεκινώντας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 13.00 μέσω Facebook LIVE, με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι Έλληνες προπονητές 'Μένουμε Σπίτι', κάνοντας το χρέος μας απέναντι στον κορονοϊό. Οι ημέρες είναι απαιτητικές και ασυνήθιστες και γίνονται ακόμη πιο δύσκολες χωρίς την αγαπημένη μας ενασχόληση με το μπάσκετ. Για αυτό και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πήρε την πρωτοβουλία να συνεχίσει τα διαδικτυακά του Σεμινάρια, προσαρμόζοντας τη μορφή τους στις παρούσες συνθήκες.

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα (30/3, 13.00) θα πραγματοποιούνται διαδικτυακές ομιλίες έμπειρων και διακεκριμένων Ελλήνων Προπονητών, τις οποίες τα μέλη μας θα μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσα από τη σελίδα του ΣΕΠΚ στο Facebook.

Την αρχή θα κάνει ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει ένα θέμα που δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε σεμινάριο και είναι το 'Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση'.

Η παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη και τα μη μέλη του Συνδέσμου, που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν έναν καταξιωμένο προπονητή της EuroLeague, καθώς και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τα σχόλια του Facebook».

Διαβάστε επίσης