Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάντζαρης: «Ο Μπαρτζώκας ξέρει»

Μάντζαρης: «Ο Μπαρτζώκας ξέρει»
Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020 - 10:03

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του, φορώντας τα «ερυθρόλευκα». Ο Έλληνας γκαρντ του Προμηθέα, σχολίασε την κατάσταση στους Πειραιώτες και μίλησε για το αύριο του μπάσκετ, συνολικά.

«Οι Έλληνες προπονητές ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα. Εξαίρεση αποτελούν οι Σέρβοι που βρίσκονται πιο κοντά στην δική μας νοοτροπία. Δύσκολα οι ξένοι προσαρμόζονται στην ελληνική πραγματικότητα. Έχουμε διαφορά από την ευρωπαϊκή νοοτροπία. Εκεί αντιμετώπισε πρόβλημα ο Μπλατ. Ο Μπαρτζώκας βρέθηκε έξω και ξέρει πλέον τι χρειάζεται για να περάσει την κρίση με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις την παλιά σου ομάδα να μην τα πηγαίνει καλά».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό, είπε:

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρουμε που θα βαδίσει το μπάσκετ. Υπάρχει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα και την Ευρώπη . Εμείς είπαμε με τον ΠΣΑΚ πως θα δεχτούμε να πληρωθούμε ακόμη και 8 μήνες. Θα πάθουμε όλοι ζημιά, αλλά να είμαστε όλοι το ίδιο αδικημένοι, και παίκτες και ομάδες. Να βρεθεί μια λύση για το κοινό καλό. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Να δούμε και πάλι γεμάτα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης

Άκου τον Kill Bill!

Άκου τον Kill Bill!

«Μένουμε σπίτι», είπε μιλώντας στο Mega ο Βασίλης Σπανούλης.