Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσδοκίες υπάρχουν, αλλά με μέτρο

Προσδοκίες υπάρχουν, αλλά με μέτρο
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020 - 10:52

Μία ενδεχόμενη επανασύνδεση Ολυμπιακού-Σλούκα αφήνει πολύ κόσμο με την προσδοκία… Με την προσδοκία να τη δει να γίνεται πραγματικότητα και να παίρνει σάρκα και οστά. Είναι κοινό μυστικό ότι και οι πρόεδροι θα ήθελαν να φέρουν τον Σλούκα πίσω στο λιμάνι και να του δώσουν το χρίσμα να οδηγήσει τον Ολυμπιακό, στην «επόμενη ημέρα». Γνωρίζει τον Σύλλογο, γνωρίζει την κατάσταση, γνωρίζει το μπάσκετ εδώ και είναι ένας παίκτης με ποιότητα και αξία, ικανός να ηγηθεί του Θρύλου, στο μέλλον.

Οι κουβέντες του Σλούκα είναι λογικό να… άναψαν φωτιές. Να δημιούργησαν νέες προσδοκίες. Το ότι ο Έλληνας γκαρντ θα έβλεπε, ενδεχομένως, τον εαυτό του, μακριά από τη Φενέρ, δεν σημαίνει, όμως, αυτομάτως ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή, φυσικά. Από την πλευρά της, η ομάδα θα ήθελε να τον έχει πίσω και να «χτίσει» επάνω του, με τον Μπαρτζώκα στο τιμόνι, τα προσεχή χρόνια! Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα ήταν και όλη αυτή η κουβέντα είναι, ούτως ή άλλως, σε θεωρητικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή.

Πριν αρχίσουν να δημιουργούνται μεγάλα σενάρια και ο κόσμος να… σηκώνεται από τη θέση του, οφείλουν άπαντες να καταλάβουν ότι αυτή τη στιγμή το θέμα δεν υφίσταται. Αν ο Σλούκας έφευγε από την Φενέρ, μία προσέγγιση, λογικά και αναμενόμενα, θα γινόταν. Μέχρι εκεί όμως. Ας μην αρχίσουμε να τον ντύνουμε (ξανά) στα ερυθρόλευκα, αυτή τη στιγμή…

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος είναι παντού… (video)

Ο Θρύλος είναι παντού… (video)

Χάινς, Χάντερ, Χάκετ… Τρεις «ερυθρόλευκοι» του παρελθόντος σε ένα απολαυστικό βίντεο που… δεν αφορά στον Ολυμπιακό!