Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο λιμάνι έστω και με καθυστέρηση…

Στο λιμάνι έστω και με καθυστέρηση…
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 10:00

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει τον χειμώνα, οπότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμούσε επίσης, να τον έχει στην ομάδα, φαίνεται ότι θα καταφέρει να το κάνει τώρα. Ο Χασάν Μάρτιν δείχνει έτοιμος να κάνει, εντέλει, το μεγάλο βήμα προς τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Η Μπουντούτσνοστ είχε μπει εμπόδιο, όταν ο Ολυμπιακός τον είχε προσεγγίσει ξανά και έτσι η ιστορία δεν είχε προχωρήσει, όμως αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Αμερικανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να εμφανίζεται έτοιμος να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να κατέβει στο λιμάνι, όπου μαζί με τον Οκτάβιους Έλις θα… σκεπάσουν τα καλάθια. Ο «μίνι» σέντερ από τις Ηνωμένες Πολιτείες φέρεται να έχει ήδη υπογράψει, με ένα συμβόλαιο 550.000 ευρώ και αυτό που μένει είναι οι ανακοινώσεις.

Ο Χασάν Μάρτιν είναι ένας παίκτης πολύ αθλητικός, με ιδιαίτερη σωματοδομή και άνοιγμα χεριών που δεν αντιστοιχεί στο ύψος του (2,01μ.) Στο ΝΒΑ μπορεί να μην πήρε πολλές ευκαιρίες, λόγω του ύψους του αυτού, όμως είναι πολύ ικανός στην άμυνα, έχοντας δείξει και τρομερή έφεση στο να παίζει το πικ εν ρολ και να τελειώνει τις φάσεις. Υστερεί λιγάκι στο σουτ και στις βολές, όμως η αθλητική του παρουσία τον βοηθά να βρίσκεται διαρκώς πιο κοντά στο καλάθι, με αποτέλεσμα να βρίσκει έτσι τους πόντους που του λείπουν από απόσταση.

Διαβάστε επίσης

Νέα σενάρια για Μιλουτίνοφ...

Νέα σενάρια για Μιλουτίνοφ...

Ιταλικό Μέσο Ενημέρωσης, για το μέλλον του Σέρβου σέντερ στον Ολυμπιακό! Το σενάριο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο...