Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο τα tweets, άλλο η ουσία…

Άλλο τα tweets, άλλο η ουσία…
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - 12:34

Πολύς ντόρος έγινε σχετικά με τα tweets του Μάλκολμ Ντιλέινι, για τον Ολυμπιακό, την Μπαρτσελονα και όλα αυτά τα σενάρια που «παίζουν» γύρω από το όνομά του. Αυτό που οφείλουν άπαντες να καταλάβουν είναι ότι δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ περίπτωση, ο Ντιλέινι να έβγαινε στα Social Media και να απάνταγε θετικά, με οποιονδήποτε τρόπο, για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Ο Ντιλέινι είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και ως τέτοιος, πάντα θα κοιτάζει να κρατά τα προσχήματα, όσο και αν η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, κανείς δεν λέει ότι ο Ντιλέινι… έρχεται στον Ολυμπιακό. Αλλά ακόμη και αν αυτό συνέβαινε, ακόμη και αν η επαφή του έμπειρου γκαρντ με τον Μπαρτζώκα οδηγούσε σε συνεργασία τις δύο πλευρές, δεν θα έβγαινε στο ίντερνετ να το… ποστάρει! Ούτε θα άφηνε υπονοούμενα, ούτε θα έκανε… πλακίτσα και χαβαλέ.

Σημείο επαφής υπάρχει. Οι δύο πλευρές έχουν δυνατότητα να συνεργαστούν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει στον Ντιλέινι αυτό που ζητά, δηλαδή σταθερότητα, πρωταγωνιστικό ρόλο, πρωταθλητισμό και υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Το τι θα γίνει μένει να φανεί, όμως μέχρι τότε, η δουλειά του Μπαρτζώκα και της Διοίκησης, για την επόμενη ημέρα, συνεχίζεται πυρετωδώς. Και αυτό δείχνει όραμα, για το αύριο και όχι απλή… αναμονή για το τι… θα βρέξει και τι θα κατεβάσει.

Διαβάστε επίσης