Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίζει και θα δικαιωθεί

Χτίζει και θα δικαιωθεί
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 - 11:48

Όλες οι κινήσεις του Ολυμπιακού, από την έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα και έπειτα, δείχνουν ένα και μόνο πράγμα: Ότι οι πρόεδροι έχουν την όρεξη, την θέληση, την πρόθεση, να χτίσουν. Να βάλουν ξανά στα σκαριά και να δημιουργήσουν μία ομάδα, η οποία θα συνεχίσει στον δρόμο τον οποίο έχει χαράξει η «χρυσή φουρνιά» των προηγούμενων ετών.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν την ομάδα μπάσκετ, όπως και όλες τις ομάδες, που φέρουν τον Έφηβο στο στήθος, να διακρίνονται. Και η ομάδα μπάσκετ, με την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια, έχει δημιουργήσει αυτές τις υψηλές προσδοκίες. Αυτή τη δίψα για διάκριση. Την οποία πρώτα η ίδια η ομάδα έχει.

Ρίχνοντας μία προσεκτική ματιά, στα ονόματα, τα οποία «γεμίζουν» τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ των ημερών, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει ότι ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί, όχι απλώς για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, των προηγούμενων ετών, αλλά και να διασφαλίσει ότι αυτό θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός έχει τη βάση για να δουλέψει μία ομάδα, η οποία μπαίνοντας κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα, δεν θα έχει στόχο… την οκτάδα και βλέπουμε.

Δεν είναι έτσι μαθημένοι οι μπασκετόφιλοι ΓΑΥΡΟΙ, άλλωστε…

Διαβάστε επίσης