Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜακΚίσικ: «Στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια»

ΜακΚίσικ: «Στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια»
Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - 22:32

Ενθουσιασμένος για την παρουσία του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, σε συνέντευξή του. Μιλώντας στο Eurohoops, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μεταξύ άλλων για τον Θρύλο, την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς και για τη φυλακή που έκανε, πριν από χρόνια...

Ο εκρηκτικός ΜακΚίσικ, λοιπόν, είπε...

Για τη στιγμή που μίλησε, για πρώτη φορά, με την ομάδα του Πειραιά: «Το θυμάμαι σαν να ήταν χτες... Ήμουν στην Πόλη και περίμενα. Τότε, ήρθε ο Ολυμπιακός και μετά από μια εβδομάδα, έγινε η συμφωνία. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν και θέλω να μείνω για ακόμα περισσότερα χρόνια».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Δεν μπορείς να το περιγράψεις... Έτρεμε το χέρι μου μετά τον αγώνα. Ήταν τόσα πολλά συναισθήματα. Δεν καταλαβαίνω πώς βάζετε τόσους σε ένα γήπεδο! Θα είναι δύσκολο να κάνω το ίδιο που έκανα την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για εμένα. Είδαν το βίντεο με την ατμόσφαιρα μερικοί φίλοι και κατάλαβαν. Είναι, όμως, από αυτά που πρέπει να είσαι εκεί για να τα καταλάβεις. Πρέπει να είσαι εκεί».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Απλά... κολλήσαμε με τον Μπαρτζώκα. Έπαιξα και με άλλους κόουτς... Μου αρέσει να μου λέει ο προπονητής μου πως μπορείς να κάνεις αυτό καλύτερα και να βελτιωθείς εκεί. Λατρεύω το σύστημα του και οι προπονήσεις είναι σούπερ».

Για τη φυλακή: «Αυτή η περίοδος τώρα με την γυναίκα μου είναι η πρώτη φορά που κοιμάμαι άνετα σε κρεβάτι. Ήθελα να έχω μεγάλο καναπέ και να κοιμάμαι εκεί. Πολλά βλέπεις και ζεις στην φυλακή. Λες ότι δεν θέλω αυτό στην ζωή μου. Στην φυλακή είσαι εσύ και οι τοίχοι. Πρέπει να σκεφτείς λοιπόν και αυτό έκανα. Η ζωή δεν είναι βίντεο γκέιμ. Πάντα κυνηγώ τα όνειρά μου. Τα παιδιά νομίζουν πως όλα είναι εύκολα αλλά είναι δύσκολο να είσαι ο καλύτερος και να πετύχεις...».

Διαβάστε επίσης