Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζουν ψηλά, χτίζουν σταθερά!

Κοιτάζουν ψηλά, χτίζουν σταθερά!
Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 - 10:40

Σε νέα μονοπάτια έχει μπει η ΚΑΕ, χτίζοντας για το «αύριο». Ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει, πάντοτε υψηλές βλέψεις. Και αυτό δεν αλλάζει. Η πρώτη κίνηση, για την επάνοδο σε μονοπάτια γνώριμα, μονοπάτια δόξας, τα οποία ο Θρύλος έχει βαδίσει, έγινε όταν οι Πρόεδροι αποφάσισαν να επαναφέρουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, στο τιμόνι της ομάδας. Η αρχή είχε γίνει τότε… και η συνέχεια δίνεται και θα δοθεί, στα μεταγραφικά.

Ο κόουτς είχε την ευκαιρία να τσεκάρει, για τα καλά, το ρόστερ της ομάδας. Να σχηματίσει τη γνώμη του για τους παίκτες που διαθέτει ήδη ο Ολυμπιακός και να καταλήξει στις αλλαγές και τις προσθαφαιρέσεις, οι οποίες πρέπει να γίνουν. Σε αυτή του την προσπάθεια, ο Μπαρτζώκας έχει σύμμαχο μία Διοίκηση, η οποία βγαίνει ξανά ισχυρή, στη μεταγραφική αγορά. Τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ προτείνουν διαρκώς παίκτες στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως η ΚΑΕ διατηρεί ψηλά τον πήχη και για την προσεχή σεζόν, αλλά και για τις επόμενες. Με στόχους και φιλοδοξίες, οι οποίες αναμένεται να φέρουν τον Ολυμπιακό ξανά στις θέσεις, στις οποίες έχει συνηθίσει να βρίσκεται.

Τα ονόματα, τα οποία συνδέονται μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Σλούκας, Ντιλέινι, Άνταμς, Γκιλ, Μπρόκχοφ, είναι η απόδειξη ότι ο Θρύλος ψάχνεται στην αγορά, για τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις. Αυτό και μόνο αρκεί, σε μεγάλο βαθμό, για να τον ωθήσει ακόμη περισσότερο και να κάνει παίκτες, γραφεία μάνατζερ, αλλά και αντίπαλες ομάδες, να τον αντιμετωπίζουν όπως πρέπει. Ως μία ομάδα η οποία πάει πάντα, τουλάχιστον, για το Final 4.

Διαβάστε επίσης