Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωλίγκα: Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! (photo)

Ευρωλίγκα: Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! (photo)
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 11:50

Ανεξίτηλος στον χρόνο. Απαράμιλλη αξία… Διαχρονική! Και, για ακόμη μία φορά, στη θέση που του αξίζει! Η Ευρωλίγκα συμπεριέλαβε τον ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 και έκλεισε, έτσι και αυτή την… εκκρεμότητα!

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και, με διαφορά, G.O.A.T. του σύγχρονου μπάσκετ, κάθεται αναπαυτικά στον θρόνο του, παίρνοντας την θέση του, δίπλα στους καλύτερος της τελευταίας δεκαετίας. Μίας δεκαετίας, η οποία σημαδεύτηκε από τεράστιες επιτυχίες του Ολυμπιακού, με αποκορύφωμα, φυσικά, το back to back του 2013, το οποίο είχε γίνει σαν σήμερα!

Σημαδιακό και αυτό… Ο Βασίλης Σπανούλης συνέβαλε τα μέγιστα στο να βρίσκεται ο Θρύλος στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η αξία του δεν σβήνει. Ακόμη και τώρα, σπάει το ένα ρεκόρ, πίσω από το άλλο και συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα της καρδιάς του, προς νέες κορυφές!

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα, επιστέγασμα όλων εκείνων των «ερυθρόλευκων» επιτυχιών, με τις οποίες ο Βασίλης Σπανούλης συνέδεσε το όνομά του:

Διαβάστε επίσης