Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

O θρύλος του Θρύλου! (photos)

O θρύλος του Θρύλου! (photos)
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 20:09

Αφιέρωμα στον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη, με αφορμή την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα, ετοίμασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός! Με την πειραϊκή ΚΑΕ να χαρακτηρίζει τον «Kill Bill» ως τον κορυφαίο όλων!

Το αφιέρωμα: «Ο Θρύλος του Θρύλου, ο καλύτερος παίκτης του ευρωπαϊκού μπάσκετ τα τελευταία 10 χρόνια κι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο τεράστιος Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε σήμερα ως το τελευταίο μέλος της καλύτερης δεκάδας της Ευρωλίγκας την τελευταία δεκαετία.

Και η ανακοίνωση έγινε την ίδια μέρα που πριν 7 χρόνια είχε οδηγήσει τον Θρύλο στην κατάκτηση της Back2Back Ευρωλίγκας.

Ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στο λιμάνι και τα κατορθώματά του είναι τεράστια.

Δυο ευρωπαϊκά με τον Ολυμπιακό και δυο φορές στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, τέσσερις τελικούς Ευρωλίγκας, ένα διηπειρωτικό, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας, μέλος της πρώτης και δεύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας για πολλές σεζόν, πρώτος σκόρερ, πρώτος πασέρ και πρώτος σε ranking στη διοργάνωση και αμέτρητες στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φωτογραφίες και τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να περιγράψουν όσα έχει καταφέρει και όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό. Είναι απλά ένα μικρό αφιέρωμα για τον καλύτερο όλων».

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα και τις φωτογραφίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τον μυθικό Σπανούλη!

Διαβάστε επίσης