Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελεύθερος ο Ντιλέινι, φουντώνουν τα σενάρια!

Ελεύθερος ο Ντιλέινι, φουντώνουν τα σενάρια!
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 - 11:53

Το όνομα του Ντιλέινι έχει συνδεθεί πολλές φορές, με τον Ολυμπιακό. Ειδικά το τελευταίο διάστημα. Ο Αμερικανός έλυσε μόλις σήμερα το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και έδωσε, έτσι, τροφή στις φήμες που θέλουν τον Θρύλο να βρίσκεται στο… κατόπι του.

Ο Ντιλέινι είχε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τους Μπλαουγκράνα, όμως κρίθηκε καλύτερο και για τις δύο πλευρές, αυτό να τερματιστεί, αφού είχε διαφανεί ότι το… γυαλί είχε ραγίσει! Ο ίδιος είχε εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή του με μία ενδεχόμενη επανεκκίνηση της σεζόν στην Ισπανία, διαχωρίζοντας την θέση του από την Μπαρτσελόνα και τη διοργανώτρια. Ο Ντιλέινι, αν και η Μπάρτσα είχε αρχίσει ξανά προπονήσεις, συνέχιζε να βρίσκεται στις ΗΠΑ και να… διαφωνεί online με διάφορα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία έγραφαν πολλά και διαφορετικά σενάρια, σχετικά με το τι συμβαίνει μεταξύ εκείνου και των Καταλανών.

Κατά την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε και η οποία βρίσκεται σε παύση, ο Ντιλέινι είχε 10.3 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 10.2 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Ο ίδιος είχε αναφέρει στο Twitter ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον «και τίποτα περισσότερο» από πλευράς Ολυμπιακού, την ώρα που η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα τον φέρνει ξανά να πρωταγωνιστεί σε «ερυθρόλευκα» σενάρια, μεταγραφικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης