Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ντιλέινι: «Η καλύτερη απόφαση για μένα» (photo)

Ντιλέινι: «Η καλύτερη απόφαση για μένα» (photo)
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 - 21:24

Στην αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, μέσω των social media. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος «ακούγεται» για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, έγραψε στο twitter:

«Για να είμαστε ξεκάθαροι. Η απόφασή μου να φύγω για το σπίτι μου (σ.σ. στις ΗΠΑ) ήταν επειδή οι ΗΠΑ προειδοποίησαν όλους τους πολίτες να επιστρέψουν πίσω. Δεν είμαι σίγουρος αν οποιοσδήποτε άλλος που ζει στο εξωτερικό έχει ξαναβιώσει κάτι τέτοιο και σε αυτόν τον βαθμό είχε να κάνει με εμένα, την ασφάλεια και την υγεία μου. Αυτό είναι όλο.

Επίσης, η απόφασή μου για το μέλλον δεν έχει να κάνει με το να είμαι στο σπίτι μου ή κάτι τέτοιο. Γύρισα στο σπίτι και δεν έχω βγει από αυτό για σχεδόν δύο μήνες... Είχα πρόσβαση σε γήπεδο και ο γυμναστής ερχόταν στο σπίτι μου.

Θα προτιμούσατε να κάθομαι στο σπίτι μου στη Βαρκελώνη, μόνος, να κάνω μέτρια γυμναστική ή να έχω τη δυνατότητα να είμαι στο σπίτι μου και να μένω σε φόρμα, έχοντας επίσης πρόσβαση σε γήπεδο για να κρατιέμαι σε φόρμα, σε περίπτωση που γινόταν κάτι;

Τέλος, εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσε ο σύλλογος και αυτό που πονάει περισσότερο είναι το δέσιμο που δημιούργησα με τους φιλάθλους... Κατέστησα σαφές ότι ήθελα να τελειώσω εκεί (σ.σ. Μπαρτσελόνα) την καριέρα μου. Τα πράγματα δεν πάνε πάντα, όμως, όπως τα θέλεις... Οπότε προχωράω.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες μου. Μακάρι να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, αλλά αυτή η απόφαση ήταν η καλύτερη για μένα και αυτό μετράει. Κάντε τις υποθέσεις και τις ιστορίες σας, αλλά τα μόνα γεγονότα για την απόφασή μου έρχονται από μένα».

Δείτε την ανάρτηση!

Διαβάστε επίσης