Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει με Λαρεντζάκη ο Θρύλος!

Τελειώνει με Λαρεντζάκη ο Θρύλος!
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 14:11

Προχωράει και τελειώνει το θέμα Λαρεντζάκη ο Θρύλος, κάνοντας δικό του τον παίκτη! Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε ιατρικά στο ΣΕΦ και αναμένεται άμεσα να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο 27χρονος πήγε μαζί με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» σήμερα στο ΣΕΦ και αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού!

Ο Λαρεντζάκης φέρεται να αποτελεί επιλογή του κόουτς, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει το επίπεδό του και να ανταποκριθεί σε εκείνο της Ευρωλίγκας, κάνοντας παράλληλα το βήμα παραπάνω! Ο ίδιος δήλωνε προ καιρού έτοιμος για να κάνει το βήμα αυτό και όλα δείχνουν, πλέον, ότι το πραγματοποιεί, με τη φανέλα των back to back πρωταθλητών Ευρώπης του 2012 και 2013!

Το όνομα του έμπειρου, πλέον, γκαρντ, είχε «παίξει» για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κινήθηκε με ταχύτητα, με μυστικότητα και -προπάντων- με αποτελεσματικότητα, για να «ντύσει» στα «ερυθρόλευκα» τον 27χρονο και να τον εντάξει στο δυναμικό του. Το γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας έχει εξαιρετική άποψη για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη αναμένεται να ωθήσει τον Έλληνα παίκτη να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του με τα ερυθρόλευκα και να παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του!

Διαβάστε επίσης