Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον»… (video)

«Δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον»… (video)
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 - 12:33

Το ενδιαφέρον του Γιώργου Μπαρτζώκα και κατ’ επέκταση του ίδιου του Ολυμπιακού, για τον Γκιλ της Χίμκι, δεν αφήνει αδιάφορο τον Στάνισλαβ Ρίζοφ, ο οποίος είναι ατζέντης στο γραφείο που εκπροσωπεί τον κόουτς του Θρύλου.

«Το καλοκαίρι του 2017 ο Μπαρτζώκας εντόπισε τον Γκιλ στο summer league του ΝΒΑ και τον βοήθησε μέσω της Χίμκι να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο. Συνεπώς δεν με εκπλήσσει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Πόσο πιθανή είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή το καλοκαίρι είναι λάθος να το εκτιμήσω. Όμως είναι προφανές πως ο χρόνος συμμετοχής του Γκιλ με τον Κουρτινάιτις μειώθηκε και έπαψε να είναι το δεύτερο βιολί στην ομάδα. Αυτό είναι φυσιολογικό, κάθε προπονητής έχει τις δικές του προτιμήσεις», τόνισε στην ρωσική εφημερίδα Izvestia.

Σε ό,τι αφορά τον 27χρονο Αμερικανό της ρωσικής ομάδας, παίζει στις θέσεις «4» και «5» και είχε φέτος 8,3 πόντος και 4,5 ριμπάουντ σε 18,4 λεπτά ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Δείτε το focus που είχε κάνει πάνω του η διοργανώτρια.

Διαβάστε επίσης

Ρε ξεφτίλες, όλα... καλά τώρα;

Ρε ξεφτίλες, όλα... καλά τώρα;

«Χάρτινος» πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ Ανδρών; Σώθηκε ο ΠΑΟΚ στα... γραφεία; Για όλα... φταίει ο Ολυμπιακός...