Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένωση παικτών Euroleague: «Όχι στην επανέναρξη»

Ένωση παικτών Euroleague: «Όχι στην επανέναρξη»
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 - 12:57

Μείζον ζήτημα είναι οι όποιες εξελίξεις προκύψουν, σχετικά με την Ευρωλίγκα. Η κρίσιμη ημέρα είναι σήμερα και αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστούν ή όχι οι αγώνες. Το σερβικό «nova.rs» έκανε λόγο για την επιστολή της ELPA, της Ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με την οποία τίθεται απέναντι στη συνέχιση της διοργάνωσης.

«Τρεις εβδομάδες δεν είναι αρκετές για τους παίκτες προκειμένου να κάνουν σωστή προετοιμασία. Κάποιοι έχουν πρόσβαση σε κάποια προπονητικά κέντρα, όμως κάποιοι άλλοι δεν έχουν μια τέτοια πολυτέλεια. Η επιστροφή στην προπόνηση συνδυάστηκε με τεστ που είχαν άσχημα αποτελέσματα, εξαιτίας της ανεπαρκής προπόνησης ή των λιγοστών σωστών συνθηκών» ανέφερε η ELPA και κατέληγε:

«Η συνέχιση της σεζόν στην EuroLeague θα μεγάλωνε το ρίσκο τραυματισμών και άλλων προβλημάτων υγείας, που μπορούν να επηρεάσουν και την επόμενη χρονιά. Πολλοί ειδικοί ισχυρίζονται ότι ύστερα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, οι παίκτες χρειάζονται τουλάχιστον έξι εβδομάδες προετοιμασίας πριν ξεκινήσουν τους αγώνες, ώστε να μειώσουν το ρίσκο για κάποιον τραυματισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή, την οποία παρουσιάζει στο σερβικό Μέσο.

Διαβάστε επίσης