Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Θα πρωταγωνιστήσουμε ξανά»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Θα πρωταγωνιστήσουμε ξανά»
Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 - 20:37

Μετά την οριστική διακοπή της φετινής Ευρωλίγκας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας θερμά τους ΓΑΥΡΟΥΣ για τη στήριξή τους, καθώς και τους χορηγούς! Με τους Πειραιώτες να δίνουν, παράλληλα, το σύνθημα για τη νέα χρονιά!

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ αναφέρει: «Κατόπιν σχετικής απόφασης της διοργανώτριας αρχής, η οποία έβαλε πάνω από όλα την υγεία όλων όσων μετέχουν στην διοργάνωση, η φετινή (2019-20) σεζόν της Ευρωλίγκας διακόπηκε οριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της για την στήριξή τους καθώς και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες της, τον Μεγάλο Χορηγό της, Bwin, τις FMS, Cosmote, Nike, Τράπεζα Πειραιώς, Coca Cola, Menarini, EZA , MarineTours, Volton, Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, Ticketmaster, Δείπνο Σοφιστήριον και Olympiacos BC Official Store.

Είμαστε σίγουροι πως μέσα από τις δύσκολες μέρες που διανύει η ανθρωπότητα, όλοι μας θα βγούμε πιο δυνατοί. Η σεζόν τελείωσε, αλλά ήδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη. Άπαντες στην ομάδα δουλεύουμε για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Ραντεβού στο παρκέ...».

Διαβάστε επίσης