Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απολύτως λογικό να θέλει να τον ανανεώσει τώρα

Απολύτως λογικό να θέλει να τον ανανεώσει τώρα
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 - 12:59

Ο Ολυμπιακός βλέπει μπροστά και με το θέμα του Ουσεϊνού Μπα. Άλλωστε, έχει αποδείξει πολλές φορές, η ομάδα του Πειραιά, ότι δεν λειτουργεί… καιροσκοπικά και με γνώμονα το πρόσκαιρο όφελος, αλλά με βάση το μέλλον και το πως μπορεί να κερδίσει, πρωτίστως, αγωνιστικά και εν συνεχεία οικονομικά, μέσα από τις μεταγραφές. Έτσι λειτουργεί και με το θέμα του Ουσεϊνού Μπα, πράγμα το οποίο δείχνει εμπράκτως, μέσα από την πρόθεσή του να ανανεώσει τώρα το συμβόλαιό του.

Ο Μπα είναι ένας ποδοσφαιριστής, στον οποίο ο Θρύλος ποντάρει πολλά, για το μέλλον, αλλά και για το παρόν. Έτσι, δεν σκέφτεται μόνο το πως θα τον… σπρώξει τώρα, για να πάρει… ό,τι πάρει και να έχει να λέει ότι έκανε κι άλλη μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο Μπα έχει πολλά να προσφέρει και αγωνιστικά και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι όταν έρθει η ώρα της μεταγραφής, αυτή θα γίνει όπως πρέπει. Το αντίτιμο θα είναι κατάλληλο, η προοπτική για τον παίκτη κατάλληλη, οι επαφές και διαδικασίες με την ομάδα που θα θελήσει να τον αποκτήσει δεν θα αποφέρουν μόνο οικονομικό όφελος, αλλά και συνεργασία γενικότερη και… πάει λέγοντας.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν μπροστά. Και θεωρούν ότι ο Μπα έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης. Με το να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, προσθέτουν στην αυτοπεποίθησή του, στην αγωνιστική του αξία, αλλά και στην οικονομική του αξία. Και για τον λόγο αυτό είναι απολύτως λογικό να θέλουν να τον ανανεώσουν τώρα.

Διαβάστε επίσης

Ο Μπλατ αγόρασε ομάδα!

Ο Μπλατ αγόρασε ομάδα!

Ο Αμερικανοϊσραηλινός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αγόρασε το 50% των μετοχών της Μπρνο...