Ντουντούκα
Πρόκριση στη Βουλγαρία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

AS: «Ο Καμπάτσο επηρεάζει Σλούκα»

AS: «Ο Καμπάτσο επηρεάζει Σλούκα»
Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 - 12:36

Ο Κώστας Σλούκας παραμένει ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση του ρόστερ του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όχι μόνο. Ωστόσο, ως γνωστόν ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του στη διεκδίκηση του Έλληνα γκαρντ, αλλά έχει αντιπάλους. Βασικότερος, εκ των οποίων, παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα της AS αναφέρει ότι η πιθανή μεταγραφή του Σλούκα στη Ρεάλ, εξαρτάται από το τι θα συμβεί με τη μεταπήδηση του Καμπάτσο, στο NBA. Ο παίκτης της «βασίλισσας» έχει καλές πιθανότητες να περάσει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει στον «μαγικό κόσμο», με αποτέλεσμα η Ρεάλ να θέλει τον Σλούκα στη θέση του.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μπορεί να πατήσει επάνω σε αυτό και να κινηθεί έγκαιρα, κάνοντας στον Σλούκα μία προσφορά που θα τον «ψήσει» να μην περιμένει τη Ρεάλ και τον Καμπάτσο. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός δεν περιμένει εξελίξεις με άλλο παίκτη. Ούτε θέλει τον Σλούκα… υπό προϋποθέσεις. Οι Πρόεδροι θέλουν τον Έλληνα να ηγηθεί της ομάδας και στη μετά Σπανούλη εποχή, όταν εκείνη έρθει, αλλά να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο και τώρα, σηκώνοντας τον Ολυμπιακό -ξανά- προς την κορυφή.

Οι εξελίξεις αναμένονται σε αυτό το θέμα, αφού η Ρεάλ είναι σοβαρός ανταγωνιστής. Ολυμπιακός και Σλούκας θα τα πουν ξανά σύντομα.

Διαβάστε επίσης