Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάρια για Γουόκαπ

Σενάρια για Γουόκαπ
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 12:14

Ο Αμερικανός Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος ανήκει στη Ζαλγκίρις, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν σήμερα, τον 27χροονο γκαρντ δένει στην Ζαλγκίρις ένα μικρό ποσό αποδέσμευσης, της τάξεως των 100-150 χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα η περίπτωσή του, εκτός από ενδιαφέρουσα παικτικά, να είναι και προσιτή οικονομικά.

Είναι γνωστό ότι οι Πειραιώτες αναζητούν δύο γκαρντ και είναι γεγονός ότι η περίπτωση Γουόκαπ, δεν επηρεάζει την υπόθεση Σλούκα, η οποία αποτελεί τη βασική προτεραιότητα των Προέδρων, κατόπιν επιθυμίας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Γουόκαπ (1,93μ.) είναι καλός αμυντικός και πολύ αθλητικός παίκτης. Φέτος, σε ρόλο πλέι μέικερ έκανε την καλύτερη σεζόν του μετρώντας 9,6 πόντους (85,7% στις βολές, 50,7% στα δίποντα, 46,7% στα τρίποντα), 5,5 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2,7 λάθη σε 25:45 κατά μέσο όρο.

Μένει να δούμε εάν ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει να κινηθεί για τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση πλαισίωσης της περιφέρειας, για τη νέα σεζόν και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης

Το «αντίο» του Χάινς...

Το «αντίο» του Χάινς...

Ο Αμερικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία αποχώρησε...