Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουμε λόγους να χαμογελάμε και… περιμένουμε

Έχουμε λόγους να χαμογελάμε και… περιμένουμε
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 - 14:47

Αποτελεί τον βασικό άξονα, για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, στο μπάσκετ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κώστας Σλούκας παραμένει, σταθερά, ο Νο1 στόχος, για τη Διοίκηση του Θρύλου, η οποία έχει κάνει -και συνεχίζει να κάνει- ό,τι περνάει από το χέρι της, για να ντυθεί ο Έλληνας άσος ξανά στα ερυθρόλευκα. Το θέμα δεν είναι ακόμη προς ολοκλήρωση, αφού ο Σλούκας έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ και δεν μπορεί να… υπογράψει έτσι, σε άλλη ομάδα. Παρόλα αυτά, η αίσθηση που πηγάζει, γενικά, γύρω από το θέμα, είναι πολύ θετική.

Όλα δείχνουν ότι υπάρχει καλό έδαφος, για να ολοκληρωθεί μία μεταγραφή-βόμβα για το ευρωπαϊκό μπασκετικό στερέωμα, με τον Σλούκα να επιστρέφει στο λιμάνι. Υπάρχει δρόμος, αλλά υπάρχει και διάθεση. Και από τον ίδιο, αλλά και από την ομάδα, φυσικά.

Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να κάνει το θέμα Σλούκα να πετύχει, αφού θα πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία. Μία επιτυχία, την οποία εφόσον έχει, θα μπορούσε να συνδυάσει και με μία άλλη, αφού η ΚΑΕ βρέθηκε πολύ κοντά και στο να… αγκαλιάσει τον Νικ Καλάθη. Δείγμα των προθέσεων της Διοίκησης, για το «αύριο» της ομάδας.

Όλα στην ώρα τους. Περιμένουμε, με το κλίμα να επιτρέπει… χαμόγελα!

Διαβάστε επίσης