Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασύλληπτο: Ο Γιαννακόπουλος μίλησε για διαιτησία!

Ασύλληπτο: Ο Γιαννακόπουλος μίλησε για διαιτησία!
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020 - 14:33

Το κομμάτι τη συνέντευξης Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το οποίο αφορούσε στην Ευρωλίγκα, είχε πολύ… Μπερτομέου. Φουλ επίθεση, όπως πάντα, στον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης, αλλά αυτό δεν ήταν το… κλου. Άλλο ήταν το… κορυφαίο! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στη… διαιτησία! «Η αγαπημένη μας διαιτησία», είπε κάποια στιγμή. «Αμέτρητες οι σφαγές του Παναθηναϊκού», πρόσθεσε και ανέφερε τα τρία φάουλ που χρεώθηκε… πρόωρα, ο Διαμαντίδης, σε ένα ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα!

Κάπου βρισκόταν αυτή την ώρα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και αν έτυχε να ακούσει αυτή την ατάκα, λογικά θα… ξέσπασε σε γέλια, μέχρι να δακρύσει! Ο Σέρβος, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα το ‘19, στο ΣΕΦ κέρδισε 11 φάουλ και δεν έκανε κανένα, ενώ στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε 3 φάουλ και 6 κερδισμένα σε 24:20 λεπτά συμμετοχής.

Στο πρωτάθλημα βέβαια, λίγες ημέρες αργότερα, στο πρώτο μόλις λεπτό της 2ης περιόδου ο Μιλουτίνοφ χρεώνεται το 3ο του φάουλ με «δωράκι» από τεχνική ποινή από τον Αναστόπουλο. Ο Σέρβος σε αυτό το ματς έμεινε στο παρκέ 13 λεπτά!!

Τα τελευταία χρόνια, έχει αποβληθεί με 4 φορές με 5 φάουλ, ΟΛΕΣ στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει βγάλει σειρά τελικών χωρίς να κερδίσει κανένα φάουλ. Το 2018, δε, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, ο Μιλουτίνοφ σε 11:26 λεπτά αποβλήθηκε με 5 φάουλ! Να συνεχίσουμε; Αχρείαστο μοιάζει…

Διαβάστε επίσης