Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήρεμα, μεθοδικά, ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ

Ήρεμα, μεθοδικά, ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 - 14:33

Έχει πλάνο ο Ολυμπιακός. Σαφές πλάνο. Προπονητή που γνωρίζει άριστα την ομάδα. Την ομάδα, την οποία θέλει να κάνει ξανά ομάδα «του». Δική του. Δικό του δημιούργημα. Έχει τη βάση. Έχει τα στοιχεία, έχει την τεχνογνωσία, έχει -το βασικότερο- τη στήριξη που χρειάζεται, από τους Προέδρους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχεδιάζει, η Διοίκηση συνεργάζεται μαζί του, για να υλοποιήσει και όλα γίνονται ήρεμα, μεθοδικά, ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ. Όχι για επικοινωνία και… φανφάρες. Αλλά για μπασκετική πρόοδο και βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι θέλει. Ξέρει που μπορεί να φτάσει και ξέρει πως να το διεκδικήσει. Οι ατάκες του τύπου «εμείς πάμε φάιναλ φορ για να το πάρουμε» είναι ακριβώς αυτό. Επικοινωνιακή, ανούσια προσέγγιση, που στόχο είχε μόνο το να μειώσει τη δεδομένη επιτυχία του αντιπάλου. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν… καταλαβαίνει από τέτοια. Βαδίζει στο δικό του μονοπάτι. Σε έναν #ΜέχριΤέλους μονοπάτι, το οποίο αφορά και στην πάλη με το «σύστημα», αλλά και στην μπασκετική βελτίωση της ομάδας. Με στόχο, φυσικά, νέες κορυφές.

Το πλάνο του είναι σαφές. Το «χτίσιμο» της νέας ομάδας προχωράει. Δίχως… διαφήμιση, δίχως επικοινωνιακά τεχνάσματα και δίχως την ανάγκη… αποδοχής από εκείνον που μειώνει διαρκώς τη δουλειά που γίνεται. Εξάλλου, εκείνος… χαιρέτησε. Σε αντίθεση με τους Προέδρους, για τους οποίους διαβάζαμε ότι «πέταξαν λευκή πετσέτα», η «λευκή πετσέτα» ήρθε από αλλού… Στον Ολυμπιακό ακόμη χτίζουν, ακόμη δουλεύουν την ομάδα και ακόμη… δημιουργούν!

Διαβάστε επίσης