Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανονική… αποδόμηση!

Κανονική… αποδόμηση!
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 - 12:28

Κανονική διάλυση. Κανονική αποδόμηση. Κανονική «λευκή πετσέτα»… Αυτή για την οποία η πράσινη πλευρά… κορόιδευε τους Αγγελόπουλους. Εδώ και καιρό… Και όμως, από την πράσινη πλευρά έπεσε στο έδαφος και… σιγά-σιγά προχωρά η αποδόμηση. Όλης της… πράσινης αρμάδας.

Ο ένας μετά τον άλλο, αποτελούν παρελθόν για τον εξασφύριχτρο, ο οποίος μοιάζει, πλέον, με κανονικό… ερείπιο, μπροστά στον Ολυμπιακό, ο οποίος «χτίζει» μεθοδικά και βήμα-βήμα το «αύριο».

Πληροφορίες, λοιπόν, που κυκλοφορούν σήμερα, λένε ότι τελειώνει από τον ΠΑΟ ο Αλβέρτης και ακολουθεί και ο Μάνος Παπαδόπουλος… Κανονική αποδόμηση. Κάτι επίσημο δεν υπάρχει ακόμη, αλλά τα σενάρια έχουν φουντώσει και μεταφέρθηκαν από τον ΣΠΟΡ FM, προκαλώντας μία γενική… αναταραχή στους πράσινους φιλάθλους, οι οποίοι δεν βλέπουν τη «λευκή πετσέτα» να μαζεύεται από το παρκέ, όπου έχει πέσει…

Την ίδια ώρα, στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού προχωρούν τον σχεδιασμό για την Ευρωλίγκα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Προχωρούν μεταγραφές, περιμένουν να ολοκληρώσουν θετικά την μεταγραφή του καλοκαιριού, με την επιστροφή του Σλούκα, ενισχύουν την ομάδα εκεί όπου χρειάζεται τόνωση και εν γένει… το δουλεύουν. Δεν το έχουν αφήσει το έργο… στην τύχη του. Ο Μπαρτζώκας έχει τη στήριξη των Προέδρων και όλοι μαζί «χτίζουν» για το αύριο, αρνούμενοι να βαδίσουν στο ίδιο μονοπάτι με τον ΠΑΟ, ο οποίος δείχνει… παραμελημένος (σικ).

Διαβάστε επίσης