Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Υπόθεση Σλούκα: «Σύντομα η ανακοίνωση»

Υπόθεση Σλούκα: «Σύντομα η ανακοίνωση»
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 14:01

Θα είναι, αν και εφόσον ή… όταν γίνει (ό,τι προτιμάει να πιστεύει ο καθένας, εμείς πάμε με το «όταν») η επιστροφή του Σλούκα στον Ολυμπιακό, το «μπαμ» του καλοκαιριού! Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία, από τους φίλους του Ολυμπιακού, στον Πειραιά, για να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα με την οποία πέτυχε μεγαλειώδη πράγματα, στο παρελθόν. Πιο ώριμος, πιο έμπειρος και ικανός να ηγηθεί του Ολυμπιακού, στο «αύριο», ο Σλούκας, σύμφωνα με τους Τούρκους, είναι έτοιμος να… ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Σύντομα η ανακοίνωση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Fanatik, η οποία μιλά για το κύμα φυγής παικτών από την Φενέρ και το τι σημαίνει αυτό, για τον καθένα. Για τον Σλούκα… σημαίνει Θρύλος.

Αναλυτικά: «Μετά την απόφαση του Ομπράντοβιτς να μην συνεχίσει στη Φενερμπαχτσέ, ακολουθούν αποχωρήσεις παικτών από το τρέχον ρόστερ. Ο ιταλικός Τύπος έγραψε ότι ο Τζίτζι Ντατόμε είχε υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με την Ολίμπια Μιλάνο, ενώ θέμα χρόνου είναι ο Σλούκας να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Φενέρμπαχτσε.

Πολλοί είναι οι παίκτες που ενημέρωσαν τη διοίκηση της Φενέρ ότι "αν δεν είναι ο Ομπράντοβιτς εκεί, δεν θα είμαστε ούτε εμείς". Πρώτοι απ' όλους ο Ντατόμε και ο Σλούκας. Η προτεραιότητα της Ντατόμε είναι το Μιλάνο. Ο ιταλικός Τύπος έγραψε ότι υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Ολίμπια. Υπάρχει όμως ζήτημα πώς θα σπάσει το συμβόλαιό του, θέμα το οποίο πάντως έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε με τον Σλούκα, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα αφήσει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς. Παρά το γεγονός ότι είχε συνάψει μονοετή συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, αποδέχθηκε την προσφορά του Ολυμπιακού και πολύ σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του».

Διαβάστε επίσης

Ζαν-Σαρλ Λιβιό, ως αντι-Ρούμπιτ (videos)

Ζαν-Σαρλ Λιβιό, ως αντι-Ρούμπιτ (videos)

Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει βρει στο πρόσωπο του 26χρονου Γάλλου, τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ρούμπιτ, αν εκείνος δεν μείνει στο ρόστερ...