Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ελληνικό στοιχείο δεν σβήνει ΠΟΤΕ!

Το ελληνικό στοιχείο δεν σβήνει ΠΟΤΕ!
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 - 15:26

Επίσημο, λοιπόν. Ο Λαρεντζάκης και τυπικά στον Θρύλο. Αν και δεν ήταν δεδομένο, με βάση το πως διαμορφωνόταν το ρόστερ της ομάδας, τελικά έγινε πράξη, αφού οι δύο πλευρές έκριναν ότι έχουν να δώσουν και να πάρουν πολλά η μία στην (από) την άλλη! Ο Έλληνας γκαρντ έρχεται να ενισχύσει ποιοτικά την περιφέρεια, αλλά κάνει, επί τοις ουσίας, πολύ περισσότερα από αυτό.

Κατά κύριο λόγο, τονώνει, ενισχύει και διατηρεί σε υψηλά επίπεδα, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ της ομάδας αυτής! Αυτό που την έφτασε… back to back στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τη διατηρεί σταθερά, στο τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας. Οι Έλληνες του Ολυμπιακού, εκείνοι που φόρεσαν και εκείνοι που φορούν ακόμη την τιμημένη ερυθρόλευκη ριγωτή, γνωρίζοντας τι αντιπροσωπεύει, εκείνη, μπορούν να δώσουν πάντα αυτό που κάνει αυτή την ομάδα ξεχωριστή: την ελληνική μαχητικότητα!

Δίχως να έχουμε καμία πρόθεση να μειώσουν τη συνεισφορά σε αυτό τον τομέα, παικτών ξένων, οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι δεδομένο ότι οι Έλληνες ήταν πάντα, το Α και το Ω, σε αυτή την ομάδα, στη νέα εποχή της.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη λίστα και καλείται να προσφέρει αυτή τη μαχητικότητα, η οποία κάνει (και έκανε ανέκαθεν) τους Έλληνες του Ολυμπιακού, να ξεχωρίζουν!

Διαβάστε επίσης

Τελικά... δεν τον έριξε;

Τελικά... δεν τον έριξε;

Απομυθοποίησαν πλήρως την... περηφάνεια Γιαννακόπουλου, οι... δικοί του, Αλβέρτης και Διαμαντίδης...