Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ευλογημένοι κι οι δυο…

Ευλογημένοι κι οι δυο…
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 10:33

Η σημαία στον ιστό της. Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει ο ηγέτης του Θρύλου και ετοιμάζεται για άλλη μία παράσταση δόξας και μεγαλείου… Ο Θρύλος και ο Kill Bill πορεύονται μαζί εδώ και μία δεκαετία και αυτή η συνεργασία είναι, εδώ που τα λέμε… κάτι περισσότερο. Κάτι μεγαλύτερο. Κάτι πολύ πιο δυνατό και υπέροχο.

Ευλογημένος ο Θρύλος, που βρήκε στο πρόσωπο του Βασίλη τον ηγέτη του. Ευλογημένος ο Βασίλης που βρήκε στον Ολυμπιακό το λιμάνι του. Την ευκαιρία του να είναι το Νο1 που έψαχνε, στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ…!

Με τους δύο να γνωρίζουν καλά τι μπορούν να πετύχουν και την ομάδα πίσω από τον Βασίλη να χτίζεται και να δυναμώνει, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα καλύτερα έρχονται. Ο Βασίλης το ξέρει καλά αυτό και για τον λόγο αυτό παραμένει εδώ που είναι η οικογένειά του, έτοιμος να οδηγήσει τον Θρύλο σε νέες κορυφές.

Και αυτό δεν είναι… απλά σκέψεις. Είναι πράξεις. Μαζί με τους Αγγελόπουλους οδηγούν τον Ολυμπιακό σε νέα μονοπάτια δόξας και με το ρόστερ γύρω του να γεμίζει ποιοτικά, Θρύλος και Σπανούλης εφορμούν για μία νέα σεζόν τίτλων!

Διαβάστε επίσης