Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν δεν θέλετε να τον βλέπετε άλλο με τα χρώματα της Φενέρ… (videos)

Αν δεν θέλετε να τον βλέπετε άλλο με τα χρώματα της Φενέρ… (videos)
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 - 17:01

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στον Ολυμπιακό πιο ώριμος και ικανός, από ποτέ. Έχοντας κατακτήσει τίτλους, τόσο στην Ελλάδα με τον Θρύλο, όσο και στο εξωτερικό, ο «Σλούκι Λουκ» επιστρέφει στο σπίτι του, για να οδηγήσει την ομάδα της καρδιάς του σε νέες κορυφές. Μαζί με τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, τον υπαρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, τον Παπ και όλα τα παιδιά του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Σλούκας μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, στον Ολυμπιακό. Λάθος. Να… ξανακάνει μεγάλα πράγματα!

Ήδη από την πρώτη του θητεία, με τα χρώματα του Θρύλου, ο Σλούκας είχε πετύχει μερικά μαγικά πράγματα. Κατορθώματα, τα οποία τον καθιέρωσαν ανάμεσα στους κορυφαίους, τον έστειλαν στο εξωτερικό και τον οδήγησαν και εκεί, σε τίτλους.

Ο Σλούκας έχτισε, αυτό που είναι σήμερα, στον Ολυμπιακό. Το γνωρίζει ο ίδιος, το γνωρίζουν και όλοι όσοι παρακολουθούν μπάσκετ. Και επειδή πλέον μετράμε αντίστροφα, για να τον δούμε ξανά στα «ερυθρόλευκα», ας θυμηθούμε μερικά όμορφα πράγματα από την πρώτη του θητεία στο λιμάνι! Από την πρώτη του παρουσία εδώ. Εκείνη που τον εκτόξευσε και η οποία τον έκανε τον παικταρά που είναι σήμερα…

Πάμε!

Και για μπόνους… δείτε πόσοι ερυθρόλευκοι τον ήθελαν πίσω στον Ολυμπιακό, όταν ακόμη ήταν… μακριά η επιστροφή του, σε ένα ιδιαίτερο βίντεο του Eurohoops:

Διαβάστε επίσης