Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός φτιάχνει υπέροχη ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός φτιάχνει υπέροχη ομάδα»
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 - 09:08

Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, σε συνδυασμό με τη διατήρηση του βασικού «κορμού» του, όπως οι ανανεώσεις των Σπανούλη, Πρίντεζη και Βεζένκοβ, δυνάμωσε πάρα πολύ ενόψει της νέας σεζόν.

Φυσικά, το μεγαλύτερο… γκελ, εντός και εκτός συνόρων, το προκάλεσε η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στο Λιμάνι, έπειτα από 5 χρόνια. Μία κίνηση, με την οποία ενισχύθηκε σε… τρομακτικό βαθμό ο Θρύλος, προκαλώντας «σεισμό» στην Ευρώπη!

Από την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών, τους οποίους αποθέωσε, κάνοντας λόγο για υπέροχη ομάδα που φτιάχνεται.

«Υπάρχουν ομάδες που χειρίστηκαν καλά την κρίση του κορωνοϊού, κάποιες που κατάφεραν να ενισχυθούν οικονομικά ή με μειωμένους προϋπολογισμούς να κάνουν σημαντικές κινήσεις. Απ’ ότι βλέπω, θα υπάρξουν πολλές καλές ομάδες, δεν είναι μόνο η Βαλένθια ή η Ζενίτ, γιατί βλέπω ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει μια υπέροχη ομάδα. Ο Καλάθης πήγε στην Μπαρτσελόνα και γενικά είμαι πεπεισμένος ότι μας περιμένει μια πολύ καλή σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Αναντολού Εφές.

Διαβάστε επίσης