Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερο φιλικό με τον Ηρακλή, δεύτερο ξεμούδιασμα

Δεύτερο φιλικό με τον Ηρακλή, δεύτερο ξεμούδιασμα
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:07

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Ηρακλή. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, αύριο 7/9 στις 13:00. Να θυμίσουμε ότι δυο ομάδες είχαν δώσει ξανά φιλικό προετοιμασίας στο Μέτσοβο στις 1/9.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δει τους παίκτες του να κοντράρονται με τον αξιόμαχο Ηρακλή του Βαγγέλη Ζιάγκου. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου συστήματα και πρόσωπα πριν αναχωρήσει η ομάδα για τα φιλικά που θα δώσει εκτός Ελλάδος.

Σς ότι αφορά τα εκτός έδρας φιλικά του Ολυμπιακού, θα παίξει στην Ισπανία με τη Βαλένθια στις 12 του μηνός και μετά θα πάρει μέρος στο τουρνουά που είναι υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας, στην έδρα της Βαλένθια, με τη συμμετοχή και των Μπάγερν και Βιλερμπάν. Ενώ στην συνέχεια έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Μοναδικό ερωτηματικό για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η περίπτωση του Χασάν Μάρτιν ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα εξεταστεί ξανά από το ιατρικό επιτελείο. Ωστόσο κανονικά προπονήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεπερνώντας το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε.

Διαβάστε επίσης