Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε η πρόταση του Ολυμπιακού!

Πέρασε η πρόταση του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 09:05

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Ευρωλίγκας (10/9) μια ενδιαφέρουσα πρόταση αναφορικά με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν στην διοργανώτρια αρχή πως πρέπει να υπάρχει αποστολή κοινού ειδικού αιτήματος, από τις 18 ομάδες, στα υπουργεία των χωρών, ώστε να υπάρχει διευκόλυνση στα ταξίδια και τις μετακινήσεις των αποστολών των κλαμπ. Όπως επίσης θα πρέπει να υπάρχει εκπρόσωπος κάθε χώρας που θα είναι αρμόδιος για τις αλλαγές και θα μιλάει με τα γήπεδα και τις αποστολές.

Η πρόταση έγινε δεκτή! Μπράβο στην ομάδα και σε όσους σκέφτηκαν την εν λόγω πρόταση. Είναι εξάλλου κάτι που φαντάζει πέρα ως πέρα λογικό και θα μπορέσει να κάνει πιο εύκολη την μετακίνηση των ομάδων την ερχόμενη σεζόν, που όπως όλα δείχνουν θα είναι δύσκολη λόγω κορονοϊού.

Έτσι βλέπουμε πως ο Ολυμπιακός είναι ενεργός σε ότι αφορά τις διαδικασίες και τα θέματα που προκύπτουν σχετικά με την διεξαγωγή της Ευρωλίγκας της σεζόν 2020-2021. Όταν σε μια διοργάνωση υπάρχει διάλογος και διάθεση για συνεννόηση αυτά συμβαίνουν.

Από την στιγμή που η πρόταση του Ολυμπιακού έγινε δεκτή, πλέον μένει να δούμε την αντιμετώπιση που θα έχουν οι ομάδες στην πράξη, από τα υπουργεία και πόσο εύκολη θα είναι η όλη διαδικασία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ήδη πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δικό τους τσάρτερ. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για μια ακριβή αγορά, οι ιθύνοντες πολλών συλλόγων το σκέφτονται ,διότι θα είναι πιο απλές οι μετακινήσεις. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό σε όλο το κόσμο και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης