Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άρωμα Ευρωλίγκας ξανά…» (photo)

«Άρωμα Ευρωλίγκας ξανά…» (photo)
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:22

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το γήπεδο της Βαλένθια μας έκανε πιο ανυπόμονους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρωμένοι στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου ενώνουν τα ΄χέρια τους.

Σκηνικό που μας θυμίζει επίσημους αγώνες και φυσικά Ευρωλίγκα. Όπως πολύ ευστοχά γράφουν και οι «ερυθρόλευκοι» στην δημοσίευση τους: Άρωμα Ευρωλίγκας ξανά... Πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι μετά τη διακοπή του περασμένου Μαρτίου.

Το απόγευμα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση στο κλειστό της ισπανικής πόλης, ενώ όπως ενημέρωσε η Βαλένθια, το τουρνουά θα διεξαχθεί με την παρουσία 400 φιλάθλων στις εξέδρες.

Μάλιστα, η ενημέρωση αναφέρει πως θα διατεθούν προς πώληση 220 εισιτήρια, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη της ισπανικής ομάδας, με το κόστος να ανέρχεται στα 75 ευρώ την ημέρα ή στα 130 ευρώ για ολόκληρο το διήμερο.Να περάσουν οι ημέρες να δούμε ξανά τον Θρύλο να σαρώνει στα ευρωπαϊκά παρκέ…

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης

Βεζένκοφ: «Ώρα να τσεκάρουμε…»

Βεζένκοφ: «Ώρα να τσεκάρουμε…»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας, για τη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου συνεχίζει την προετοιμασία του.