Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πάμε προπόνηση με προπόνηση για να βελτιωθούμε»

«Πάμε προπόνηση με προπόνηση για να βελτιωθούμε»
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:23

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός με την εικόνα του κόντρα στην πιο «διαβασμένη» Βιλερμπάν. Πρώτος απ’όλους το γνωρίζει αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός των «ερυθρόελυκων» δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στο olympiacosbc.gr:

«Μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς αγώνες τέτοιου επιπέδου, κάτι που ισχύει για κάθε ομάδα, εμείς προσπαθούμε να 'χτίσουμε' τη νέα μας ομάδα με εννέα νέους παίκτες. Ήταν μια σπουδαία ευκαιρία το σημερινό ματς για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Η απόδοσή μας ήταν 'φτωχή'.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την άμυνα από την επίθεση. Σουτάραμε με 7% στα τρίποντα, με μόλις 1/14, παρότι κάποια από αυτά τα σουτ ήταν αμαρκάριστα, όμως τα χάσαμε.

Επίσης, κάναμε πολλά λάθη, 15 συνολικά. Είναι τεράστιος αριθμός σε αυτό το επίπεδο, για να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Πρέπει πρώτα από όλα να προστατεύσουμε τη μπάλα και μετά να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να βρούμε ο ένας τον άλλον στο παρκέ.

Στην άμυνα θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, γιατί το παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι physical. Πρέπει να παίξουμε και εμείς με την ίδια επιθετικότητα και σκληράδα. Πολλά πρέπει να βελτιώσουμε, όμως, την ίδια στιγμή δεν περίμενα κάτι περισσότερο από την άμυνα.

Πάντα έτσι είναι... Είναι δύσκολη δουλειά, σε αυτό το επίπεδο όλα είναι δύσκολα και πρέπει να πάμε προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με αγώνα, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας».

Διαβάστε επίσης