Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αν δεν επιτρέπονται τώρα οι «γκέλες»…

Αν δεν επιτρέπονται τώρα οι «γκέλες»…
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:35

Πολλή συζήτηση γίνεται από χθες, για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν. Φιλική ήττα. Τονίζουμε το φιλική. Να πούμε ένα απλό παράδειγμα. Λίγες ημέρες πριν πάει στον τελικό του Κυπέλλου και κάνει… πλάκα στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός είχε δώσει ένα φιλικό με τον Ατρόμητο. Και έχασε. Το πάλεψε, έβγαλε πράγματα, αλλά δεν ήταν καλός. Και έχασε. Και μετά από λίγες ημέρες, πήγε στο Πανθεσσαλικό και έπρεπε να πάρει το Κύπελλο με… 3 ή 4-0. Έκανε στην ΑΕΚ… πλάκα!

Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως τα φιλικά είναι… φιλικά. Σε αυτά είναι που… πρέπει να κάνεις τις «γκέλες». Σε αυτά είναι που πρέπει να χάσεις, να μην σου βγουν πράγματα που δουλεύεις, να μην σου βγουν φάσεις, να κάνεις λάθη. Να τα κάνεις ΟΛΑ αυτά εκεί, για να τα ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ. Να τα δουλέψεις και να τα ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

Ας ρωτήσει κανείς, τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Είναι ευτυχής που η ομάδα του κάνει ΤΩΡΑ λάθη. Το να έβλεπε, τώρα, μία ομάδα που να δούλευε… ρολόι, θα ήταν άκρως παραπλανητικό. Και… κακό μαντάτο, για τη σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα, η οποία ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ. Και σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει ΤΩΡΑ να κάνει λάθη. Τώρα να κάνει «γκέλες» και να χάσει. Για να είναι έτοιμος, όπως πρέπει.

Διαβάστε επίσης

ΜακΚίσικ στην κορυφή! (video)

ΜακΚίσικ στην κορυφή! (video)

Το κάρφωμα του Αμερικανού, επί της Βιλερμπάν, στην κορυφή με τις καλύτερες φάσεις της πρώτης ημέρας στη Βαλένθια!