Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λίγο «δέσιμο» ακόμα και μετά… τζάμπολ!

Λίγο «δέσιμο» ακόμα και μετά… τζάμπολ!
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 23:30

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αναλάβει να «μοντάρει» το Ολυμπιακό της σεζόν 2020-2021 και το κάνει μέχρι στιγμής πολύ μεθοδευμένα. Ο χρονικός ορίζοντας είναι η 1η του Οκτώβρη όπου έχουμε το τζάμπολ της Euroleague. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο άδειο ΣΕΦ την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Έχουν πλέον μείνει λίγες ημέρες μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Μετράμε αντίστροφα. Μην ξεχνάμε το διάστημα τόσων μηνών αποχής. Λογικό η δέκα και έντεκα ημέρες να μας φαίνονται λίγες.
Λίγες είναι και οι προσθήκες που θα κάνει ο Έλληνας τεχνικός, όχι στο έμψυχο υλικό αλλά στο τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα του. Τα βασικά στοιχεία του παιξίματος του νέου Ολυμπιακού έχουν δοθεί και εν μέρει αποδοθεί στο παρκέ.

Όπως και να έχει ο «Coach B» γνωρίζει πως με τους αγώνες, έστω και φιλικούς, μπορεί να πετύχει ακόμα καλύτερα το «δέσιμο» του συνόλου που προπονεί και παρά το γεγονός πως το Λαύριο ανέβαλε το φιλικό αναζητάει νέο αντίπαλο/ους για να μπορέσει να εφαρμόσει ξανά και ξανά στην πράξη όσα δουλεύει τόσο καιρό.

Στην Ισπανία εξάλλου γέμισε το μπλοκάκι του Μπαρτζώκα με χρήσιμες σημειώσεις.Το ίδιο θα γίνει με σιγουριά και στο πρώτο μέρος της κανονικής διάρκειας της Euroleague. Αγώνα με αγώνα θα διαπιστώνει ο Έλληνας τεχνικός ποιο «γρανάζι» δεν δουλεύει όπως θα ήθελε ακριβώς.

Διαβάστε επίσης